Påskcupen 2022

Bjärreds IBK

14 – 18 April 2022
Torsdag 14 April - Flickor Blå Nivå 

Matcherna spelas med planstorleken ca 30 x 15 meter, med mellanstora målburar (120 x 90 cm) och med 4 utespelare och målvakt. Skånes Innebandyförbunds regler för blå nivå gäller.

Fredag 15 April - Pojkar röd nivå C    FULLT

Matcherna spelas med fullstor plan ca 40 x 20 meter, med stora målburar (160 x 115 cm) och med 5 utespelare och målvakt. Skånes Innebandyförbunds regler för röd nivå gäller.

Anmälda lag: Hofterup, Stanstad, Malmö FBC, Röke, Bjärred, Svedala, Häljarp, ??

Lördag 16 April - Pojkar röd nivå E

Matcherna spelas med fullstor plan ca 40 x 20 meter, med stora målburar (160 x 115 cm) och med 5 utespelare och målvakt. Skånes Innebandyförbunds regler för röd nivå gäller.

Söndag 17 April - Pojkar grön nivå

Matcherna spelas med planstorleken ca 20 x 10 meter, med mellanstora målburar (120 x 90 cm) och med 3 utespelare och målvakt. Skånes Innebandyförbunds regler för grön nivå gäller.

Måndag 18 April - Pojkar blå nivå   FULLT

Matcherna spelas med planstorleken ca 30 x 15 meter, med mellanstora målburar (120 x 90 cm) och med 4 utespelare och målvakt. Skånes Innebandyförbunds regler för blå nivå gäller.

Anmälda lag: Röke, Tygelsjö, Höllviken, Bjärred, Stanstad, Stanstad, Röke, Palmstaden, Bjärred, Malmö FBC, Malmö FBC, Tygelsjö, Lomma, Gantofta, Bjärred.


Särskilda restriktioner (Covid)

Ingen vet idag hur situationen för innebandyspel ser ut i April 2022. men vi hoppas på och arbetar för att vi skall kunna hålla Påskcupen som planerat. Turneringen kommer att på plats följa de restriktioner som gäller i Sverige för tillfället. Skulle det vara så att turneringen inte kan genomföras kommer alla anmälningsavgifter att betalas tillbaka till alla anmälda lag. Fakturorna till lagen för anmälningsavgift kommer att skickas ut sent inför turneringen, för att undvika onödig administration.


Anmälningsavgifter

– Röd nivå tävlande klass: 1000 SEK per lag

– Blå nivå i kämpande klass 1000 SEK per lag

– Grön nivå i kämpande klass 600 SEK per lag

Om vi tvingas att ställa in Påskcupen återbetalas alla avgifter. Vi kommer att ta emot anmälan utan betalningskrav så länge vi kan för att underlätta för alla i dessa osäkra tider.


Antal matcher
Tävlande helgen garanteras minst 4 matcher. A- och B-slutspel i samtliga klasser.
Kämpande helgen garanteras minst 4 matcher i klasserna 

Livesändning
Alla matcher på stor plan kommer att sändas live online

Turneringsbestämmelser

Information om dispenser, time out, matchlängd, avancemang till slutspel etcetera finner du i Turneringsbestämmelserna. Dessa är work in progress och beror lite på antalet anmälda lag. Huvudreglerna kommer att följa de som gäller för respektive klass hos Skånes Innebandyförbund. Vi planerar för en matchtid på 2x12 minuter i alla klasser.

Omklädningsrum kommer att fördelas mellan lagen. Mellan varje match kan det finnas tid för kort uppvärmning. Ta gärna med er både hemma och bortatröja. Västar kommer att finnas tillgängliga vid behov

Mat

Kiosken i Bjärehovhallen kommer att servera hamburgare, pizza slice och korv, samt dryck, kaffe och godis. I närheten finns flera restauranger samt mataffär.

Utrustning

Vi planerar för att ha en butik på plats där Innebandyesset säljer utrustning och innebandykläder.

Huvudarena

Alla matcher kommer att spelas i Bjärehovhallen i Bjärred. Här kommer förutom matcher finnas kiosk med matservering, innebandybutik samt andra roliga aktiviteter

Anmäl ert lag här

Anmäl här

Lagen som spelat Påskcupen tidigare

Många lag har spelat Påskcupen tidigare, vi hoppas får se lika många här 2022.

Bjärreds Innebandyklubb

Bjärehovhallen

Folkungavägen 4 

0707-53 99 20 

kansli.bibk@gmail.com